Autosleutel Alfa - behuizing 3 knoppen

€9,99
€17,99
Incl. btw

automerk: Alfa Romeo
model: 147 / 156 / 166 / GT
aantal knoppen: 3


Nieuwe sleutels worden veel gevraagd. Soms door verlies van een oude sleutel, maar zo mogelijk nog vaker is simpelweg de behuizing kapot. De ene keer gebeurt dit door vallen, de andere keer door pure slijtage. Hiervoor zijn diverse oplossingen.

Behuizing kaal:
Deze sleutel wordt geleverd zonder chip of elektronica. U kunt de inhoud van de 'oude' sleutel overzetten in deze nieuwe sleutel. Indien voorzien van sleutelblad is dit een kale 'sleutelbaard' (sleutelbad zonder vertanding op sleutel). Deze kunt u bij uw lokale sleutelmaker laten slijpen door uw originele sleutel mee te nemen. Let op: in veel gevallen kunnen ook de oude sleutelbladen worden overgezet en hoeft u deze niet op maat te laten maken. Nu heeft u weer een schitterende nieuwe behuizing. Enige wat nu nog moet gebeuren is het overzetten van de elektronica uit de oude sleutel, in de nieuwe behuizing. Dit is een klusje waarvoor een kleine schroevendraaier meestal voldoet en deze actie kan door de meeste mensen zelf worden uitgevoerd.

Belangrijk
Let bij de aanschaf van een sleutel goed op de afbeelding. Komen met name de eventuele groeven en voorgeslepen zijkanten (geleidingen) goed overeen met uw eigen sleutel?


Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.