`

BMW specials

  • Geplaatst op

In de loop der jaren zijn er diverse auto's door de handen gekomen welke toch wat uitzonderlijker zijn. Stoere bakken, uitzonderlijke klusjes, getunede machines... maar ook leuke oude wagens, legendes van weleer en gewoon auto's welke je minder vaak ziet.

 

Deze BMW 6 serie kwam uit Duitsland voor een extra sleutel. De wagen is fabriek af geleverd in een stijlvolle 'mat brons' kleur. Een uitgave welke niet vaak voorbij komt. De klant gaf wel aan dat het rijden van deze wagen wat duurder begon te worden nu de dieselprijzen zo de lucht in schieten, maar ze was nog altijd super trots op haar super nette bolide.

 

 

Een andere BMW welke onlangs om een sleutel langs kwam was deze fraaie M4. Een stoere wagen in een mat grijze uitvoering. Stijlvol en leuk om te horen was dat de eigenaar hiervoor al eerder een BMW had gehad, toen een aantal Tesla's ... maar nu toch weer terugkeert naar het 'echte' auto gevoel.

 

 

Last but zeker not least.... een uit Amerika terug geïmporteerde BMW M240i Xdrive versie uit 2017. Ook deze kwam voor een extra sleutel. Uitgevoerd in een uiterst stijlvolle blauwe kleur en standaard al voorzien van een stoer uitlaat geluid.