HSM Autoservice

HSM Autoservice is een bedrijf wat zich richt op een hoge kwaliteitsstandaard in gerichte werkzaamheden binnen de de auto wereld.

Hieronder vallen

 

Naast het gebruikelijke werkplaats gereedschap in de vorm van sleutels, ratels, veerspanners en wat je maar kunt bedenken, is de werkplaats van HSM Autoservice ook voorzien van een uitgebreide collectie diagnose- en meet apparatuur. Hiermee zoeken we storingen op, doen we service resets, programmeren sleutels aan auto's, vervangen elektronische onderdelen, leren onderdelen in als injectoren, trekhaken, etc. Dit is dan ook de kerntaak van het bedrijf; het vinden van een storing en wanneer redelijk deze oplossen of advies uitbrengen m.b.t. een uit te voeren reparatie.


Services als storing uitlezen en diagnose, gebeuren op de locatie in Roden voor klanten uit uit de regio Drenthe, Groningen en Friesland. Dit voornamelijk voor bedrijven. In bepaalde gevallen zijn werkzaamheden op locatie bij de klant mogelijk. Autosleutels worden voor zowel bedrijven als particulieren gemaakt, zie bovenstaande link voor meer informatie.

 

Op de website worden artikelen aangeboden welke tijdens dagelijkse gang van zaken door klanten worden afgenomen of welke tijdens werkzaamheden ook door ons zelf worden gebruikt. Het begrip "ik heb hem zelf ook" gaat hier dan ook werkelijk waar op. Wanneer een stukje gereedschap zijn waarde in praktijk bewijst, nemen we het ook op in het aanbod voor de webwinkel. Het betreft hier gereedschap, onderhoudsmaterialen, onderdelen en diverse nuttige items voor de bestuurder Deze zijn via internet ook voor vrije verkoop beschikbaar.

 

contact:

 

HSM Autoservice

Henk Moesker
Deeling 7
9301 ZT  RODEN
t.06-53788166
[email protected]

inschreven bij de kvk onder nummer 65323750