HSM Autoservice

HSM Autoservice is een bedrijf wat zich richt op een hoge kwaliteitsstandaard in zowel handel als in het uitvoeren van auto service gerichte werkzaamheden.

Hieronder vallen

  •     APK- en / of handels klaarmaken van auto's
  •     Diagnose in geval van problemen (motorstoringen)
  •     Onderhoud (banden, controle, grote- en kleine beurt etc.)
  •     Reparatie werkzaamheden
  •     Productie en inprogrammeren autosleutelsServices als storing uitlezen en diagnose, gebeuren (tot bepaalde hoogte) op locatie in de regio Noord Drenthe, West Groningen. Dit voor zowel particulieren als bedrijven. Voor diepere vervolg diagnose is soms een werkplaats bezoek vereist.Het bedrijf is gevestigd in Roden en werkt mobiel. Er zijn locaties en voorzieningen aanwezig in de buurt van Lemmer en Groningen in geval van voertuig reparaties, diepere diagnoses welke meer apparatuur vergen, of andere werkzaamheden welke hierom vragen.

 

Voor garages is het mogelijk om werkzaamheden (diagnose, sleutelwerk, etc.) op klusbasis- of op tijdseenheid te verrichten.

 

Op de website worden artikelen aangeboden welke tijdens dagelijkse gang van zaken door klanten worden afgenomen of welke tijdens werkzaamheden ook door ons zelf worden gebruikt. Het begrip "ik heb hem zelf ook" gaat hier dan ook werkelijk waar op. Wanneer een stukje gereedschap zijn waarde in praktijk bewijst, nemen we het ook op in het aanbod voor de webwinkel. Het betreft hier gereeedschap, onderhoudsmaterialen, onderdelen en diverse nuttige items voor de bestuurder. Deze zijn via internet ook voor vrije verkoop beschikbaar.

 

contact:

 

HSM Autoservice

Henk Moesker
Deeling 7
9301 ZT  RODEN
t.06-53788166
[email protected]

inschreven bij de kvk onder nummer 65323750