Autosleutels bijmaken

Om het sleutelblad te slijpen is een originele sleutel van de auto nodig. De sleutel wordt vervolgens voor u aan de beveiliging van de auto geprogrammeerd en eventuele afstandsbedieningen worden geactiveerd. In alle gevallen dient u aan te kunnen tonen dat u de eigenaar van de auto bent.

 

Er is veel vraag naar nieuwe autosleutels en de redenen daarvoor zijn zeer divers

  • er is een sleutel kwijtgeraakt
  • auto wil niet meer starten met een sleutel
  • afstandsbediening werkt niet meer
  • sleutel beschadigd
  • auto gekocht met maar 1 sleutel
  • wens tot (extra) reserve sleutel

 

Of je nu een sleutel met- of zonder afstandsbediening hebt, vrijwel elke auto welke je op de weg ziet is voorzien van een beveiliging systeem. Of dit nu een chip in de sleutel is, of dat dit verwerkt is in een stuk complexe elektronica in die zelfde sleutel, wanneer de sleutel niet aangemeld is bij de auto, zal deze er niet mee starten. Daarbij moet voor meeste sleutels nog steeds een sleutelblad geslepen worden.

 

Op dit moment kunnen wij autosleutels voor onderstaande merken en modellen voor u leveren en aan uw auto programmeren. Let goed op; in bepaalde gevallen kan het zijn dat een veiligheidscode in uw bezit moet zijn. In andere gevallen kunnen wij deze voor u uitlezen of is deze om andere reden niet nodig.

 

Als laatste willen wij u duiden op een verschil in 'aftermarket' en 'oem' wat inhoud dat de sleutel of door een derde partij is gemaakt (aftermarket) of dat het een sleutel betreft vanaf de originele uitgever van de sleutel voor betreffende auto (oem). In aftermarktet versies zijn soms modellen verkrijgbaar welke veel mooier en handiger zijn dan de OEM uitgaven.

 

prijzen inclusief:

- sleutel (waar nodig met elektronica, chip, etc.)

- slijpen sleutelblad

- programmeren op de auto


Heeft u een werkende sleutel maar is enkel de behuizing kapot, of is een sleutelblad beschadigd? Ook dan hebben wij voor u de oplossing in de vorm van een nieuwe behuizing; al dan niet met een vers geslepen blad.

Neem contact op voor meer informatie of het verzoek een afspraak te plannen: bij voorkeur via mail [email protected] of tel. 06-53788166. Uit te voeren in de werkplaats aan de Deeling 7 in Roden (nabij Groningen) of Rutten (Lemmer) Eventueel ook op locatie in overleg (regio Groningen / oost Friesland en noord Drenthe als ook omgeving Lemmer, Emmeloord.

 

 

Audi

Audi

0 Producten

BMW

BMW

0 Producten

Chevrolet

Chevrolet

1 Producten

Citroën

Citroën

0 Producten

Fiat

Fiat

0 Producten

Ford

Ford

0 Producten

Hyundai

Hyundai

0 Producten

Jaguar

Jaguar

0 Producten

Kia

Kia

0 Producten

Landrover

Landrover

0 Producten

Mercedes

Mercedes

0 Producten

Opel

Opel

10 Producten

Peugeot

Peugeot

0 Producten

Renault

Renault

1 Producten

Seat

Seat

0 Producten

Skoda

Skoda

0 Producten

Toyota

Toyota

0 Producten

Volkswagen

Volkswagen

0 Producten