Autosleutels

Sleutel kapot, kwijt of niet meer goed passend door slijtage? Een nieuwe behuizing of complete sleutel is de oplossing. Laat deze nieuwe sleutel op maat maken bij uw lokale sleutelmaker en plaats uw oude elektronica over.

Behuizing kaal:
Een kale behuizing met een kale 'sleutelbaard' (vertanding op sleutel). Deze kunt u bij uw lokale sleutelmaker laten slijpen door uw originele sleutel mee te nemen. In geval van slijtage natuurlijk wel een andere dan de versleten sleutel. Nu heeft u weer een schitterende nieuwe behuizing. Enige wat nu nog moet gebeuren is het overzetten van de elektronica uit de oude sleutel, in de nieuwe behuizing. Dit is een klusje waarvoor een kleine schroevendraaier meestal voldoet en deze actie kan door de meeste mensen zelf worden uitgevoerd. Let op: in sommige gevallen kunnen ook de oude sleutelbaarden worden overgezet en hoeft u deze niet op maat te laten maken.

Behuizing met elektronica:
Bent u een sleutel kwijt, dan krijgt u ook hier een behuizing waarvan de sleutel nog op maat gemaakt moet worden bij een sleutelmaker. Deze sleutel is al voorbereid met elektronica en een chip voor het anti diefstal systeem. Is de sleutel op maat gemaakt, dan zal de nieuwe elektronica op de auto moeten worden afgestemd, oftewel 'ingeleerd'. Dit kan bij sommige sleutelmakers, specialisten en bij dealers. Het kan nodig zijn dat u de pincode van uw auto mee moet nemen, dit is per bedrijf maar ook per automodel verschillend.

Alle sleutels kwijt? Vraag dan eerst uw lokale sleutelmaker of dealer of zij een nieuwe sleutel kunnen maken op basis van chassisnummer. Immers is er geen vertanding welke overgezet kan worden.
0 Product(en)
Geen producten gevonden...
1