APK klaarmaken

Veel auto bezitters kijken er tegenop, het moment dat hun wagen(tje) voor de APK keuring moet. "Wat nu als ze iets vinden, dat gaat flink geld kosten".

De keuring is er echter niet voor niets. Een auto moet veilig zijn; zowel voor bestuurder als passagiers en mede weggebruikers. Het is echter een feit dat een keuring vaak duurder uitvalt dan nodig. Wij melden niet zelf af; maar lopen uw auto na en repareren die dingen welke echt belangrijk zijn. Daarna laten we de auto bij een erkend en gerenomeerd station nogmaals nalopen en afmelden bij het RDW.

Vragen over 'het door de keuring loodsen' zijn niet aan de orde; wij maken een auto tegen eerlijke kosten klaar, maar wel zo dat deze zonder truukjes door de APK komt. Het scheelt in de prijs, door lagere uurtarieven, reparatie i.p.v. vervanging (waar verantwoord), gebruik van goedkopere onderdelen waar mogelijk en ervaring in diagnose waardoor problemen niet opgelost worden met onnodige vervangingen. Er wordt duidelijk rekening gehouden met de klant en de auto, zodat niet zomaar onrealistisch hoge kosten gemaakt worden t.o.v. de waarde van de auto.

U levert de auto aan en krijgt deze met APK retour. Mocht tijdens het nalopen blijken dat kosten relatief hoog uit dreigen te vallen, dan wordt voor uitvoer van werkzaamheden overlegd! Het is ook mogelijk vooraf een grensbedrag af te spreken, wordt iets duurder, overleggen we dat eerst,

Bij het klaarmaken kunnen ook overige wensen als beurtjes, uitlezen of reparaties worden uitgevoerd.

APK voorbereiding vindt enkel plaats op afspraak en wordt door ons uitgevoerd op onze locatie aan de Deeling 7, 9301 ZTĀ  RODEN


Meer informatie of een afspraak in laten plannen?


Laat ons uw telefoonnummer bij voorkeur achter via [email protected] of bel 06-53788166