BMW / Mini FRM reparatie

€145,00
Incl. btw

De FRM (licht module) in de BMW en Mini voertuigen staat bekend om diverse defecten. Vaak zijn deze op een relatief goedkope manier te verhelpen. Lever daarvoor de module in / stuur hem in voor reparatie.

 

Symptomen:

  • Binnen verlichting geeft problemen
  • Ramen werken niet of gaan spontaan zelf open
  • Verlichting geeft problemen (voor-, achter-, gevarenlicht, richting aanwijzers)
  • FRM vaak niet uit te lezen via diagnose apparatuur

 

Indien de module vochtschade heeft kan hier niet iets aan gedaan worden (buiten het programmeren van een vervangende module).

 

Prijs exclusief eventuele verzendkosten (8.50 euro inc btw) en bij aanleveren van uitgebouwde module. Moet de FRM hier worden uit- en ingebouwd, komt daar 75 euro inc btw overheen. Auto's kunnen alleen op afspraak worden gebracht als werkplaats bezoek, niet 'klaar terwijl u wacht'.

 

Bij Mini's en BMW E-serie modellen is de FRM links voor in de voetenruimte van de bestuurder gemonteerd. De zijplaat links demonteren om deze te bereiken.

 

Mail-, bel of whatsapp  (06-53788166) voor informatie of afspraak. Stuur je onderdeel in naar : HSM Autoservice, Deeling 7, 9301 ZT  RODEN. Locatie: Roden (nabij Groningen). Bedrijven uit de autobranche ontvangen een aangepast tarief. Bestel dit item NIET online/via de website.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.