Mercedes contactslot

€0,00
Incl. btw

Contactsloten van Mercedes voertuigen staan er om bekend dat deze problemen geven. Soms wordt de sleutel niet herkend, soms gaat de auto niet op contact, in een ander geval draait de sleutel zwaar.

 

Om wat voor reden dan ook, het vervangen van een contactslot is een veelgevraagde service. Dit vervangen gaat niet zomaar. In het elektronische slot staat de data voor uw startonderbreker opgeslagen. Even omwisselen met een een ander exemplaar gaat dan ook niet. Daarnaast staat er informatie over de samenstelling van uw voertuig in.

 

Het vervangen van een slot vergt dan ook wat programmeerwerk. Dit kan voor uw verzorgd worden. Of u levert uw oude slot en een vervangend slot aan (exact dezelfde nummers), of er wordt een slot uit voorraad geleverd (diverse modellen zijn standaard aanwezig). Het uit- en inbouwen (auto aan te leveren) behoort ook tot de mogelijkheden. In alle gevallen is het uitgangspunt dat alleen het slot wordt vervangen en dat uw oude sleutels weer bruikbaar zijn.

 

Neem contact op voor meer informatie of het verzoek een afspraak te plannen: bij voorkeur via mail [email protected] of tel/whatsapp 06-53788166. Uit te voeren in de werkplaats aan de Deeling 7 in Roden (nabij Groningen) . De prijs van de werkzaamheden hangt af van het type/nr contactslot en de uit te voeren werkzaamheden.

 

 

voorbeeld:  Mercedes C klasse (W204) vervanging zwaar draaiend slot:

 

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.